18 juni Webinair Lightroom

IS NIET DOORGEGAAN
 
18 juni 19.45 uur: “Skype webinar” Introductie in Lightroom
Jaren geleden kwam ik voor de keuze te staan met welk fotobewerkingsprogramma ik verder wilde. Diverse gratis programmaatjes waren eerder al uitgeprobeerd, elk met zijn eigen specifieke voor- en nadelen. Uiteindelijk viel mijn keus op Lightroom.
 
In Lightroom kun je niet alleen je foto’s verbeteren (bewerken) maar het is ook een database zodat je je foto’s altijd weer makkelijk kunt terug vinden. Denk ook aan het toevoegen van woorden aan je foto waarop je kunt zoeken, Copyright, selecties voor je beste foto’s. Daarnaast natuurlijk allerlei bewerkingsmogelijkheden, zoals uitsnede, verscherpen, verzadiging, vlekjes wegwerken enz.enz.. En dat alles zonder je originele foto daadwerkelijk aan te passen. Dus bevalt een bewerking niet, 1 muisklik en je hebt je originele foto weer terug. 
 
Misschien wil je ook gaan werken met Lightroom maar weet je nog niet of het wel iets voor je is. Maar het kan ook zijn dat je gewoon nieuwsgierig bent of werk je al met Lightroom en hoop je op wat tips en tricks.
 
Ik hoop op 18 juni een indruk te kunnen geven van het programma en ook mijn werkwijze. Ook zal ik een foto live bewerken.
 

Zet 18 juni 19.45 uur in je agenda en zorg dat je Skype al op je computer hebt staan.
De skype-link voor deze avond volgt tegen die tijd nog.

 
Groet Edwin 

Clubuitje dd. 30 mei gaat i.v.m. coronavirus NIET door!