ClubavondenFoto- & videoclub Loenen is een gezellige fotoclub voor De Stichtse Vecht waar iedere beginnende of gevorderde fotograaf welkom is.
De leden komen twee keer per maand bijeen om de gemaakte foto-opdrachten met elkaar te bespreken, verbeterpunten te benoemen en tips te geven aan elkaar waar je van leert.
Daarnaast wordt er over fotografie techniek, werk van professionele fotografen bekeken en praktijkoefeningen met elkaar uitgevoerd.

Onze fotografen kunnen worden ingezet  bij belangrijke evenementen, zoals de Unicef-loop of bij een evenement als ‘Swim to Fight Cancer’ waarbij de zwemmers zich lieten sponsoren om geld in te zamelen voor het kanker fonds. Een geweldige dag voor alle sportieve zwemmers die 2 kilometer in rivier de Vecht te Breukelen zwommen om zo veel mogelijk geld bij elkaar te zwemmen.
Een team fotografen van Foto-videoclub Loenen heeft zich die dag vrijwillig ingezet om deze geweldige happening vast te leggen.De fotoclub houdt zijn bijeenkomsten in een zaal van ’t Web te Loenen a/d Vecht.
De clubavonden zijn op elke 1e en 3e donderdag t/m mei, van 19:45 tot ca. 22:00 uur.
Tijdens de zomervakantie zijn er geen clubavonden maar maken de leden wél veel foto’s!
Vanaf september start het tweede deel van onze clubavonden, weer op elke 1e donderdag en elke 3e donderdag van de maand.
De zaal is open vanaf 19.30 uur en de Clubavonden starten om 19.45 uur.

Klik hier voor ons: Jaarprogramma

Clubavonden worden gehouden in:
Cultureel Centrum ’t WEB
Spinnerie 15
3632 ET Loenen a/d Vecht

Zaal open om 19.30 uur
Start om 19.45 uur