ClubavondenFoto- & videoclub Loenen is een gezellige fotoclub voor De Stichtse Vecht waar iedere beginnende of gevorderde fotograaf welkom is.
De leden komen twee keer per maand bijeen om samen foto’s te bespreken die voor een opdracht gemaakt zijn, over fotografie te praten en praktijkoefeningen te doen.

Onze fotografen kunnen worden ingezet  bij belangrijke evenementen, zoals de Unicef-loop of bij een evenement als ‘Swim to Fight Cancer’ waarbij de zwemmers zich lieten sponsoren om geld in te zamelen voor het kanker fonds. Een geweldige dag voor alle sportieve zwemmers die een flink aantal kilometers in rivier De Vecht te Breukelen zwommen om zo veel mogelijk geld bij elkaar te zwemmen. Een team fotografen van Foto-videoclub Loenen heeft zich die dag vrijwillig ingezet om deze geweldige happening vast te leggen.Momenteel kunnen we weer bijeenkomsten houden in onze eigen zaal van ’t Web te Loenen.
Nu de Corona-regels zijn vervallen zijn de clubavonden op elke 1e en 3e donderdag t/m mei, van 19:45 tot ca. 22:00 uur.
Na de zomervakantie gaan we vanaf september vrolijk verder, weer elke 1e donderdag en elke 3e donderdag van de maand is er een clubavond.
Zaal open om 19.30 uur, Start Clubavond om 19.45 uur.

Klik hier voor ons komende programma: Jaarprogramma

Clubavonden worden normaliter gehouden in:
Cultureel Centrum ’t WEB
Spinnerie 15
3632 ET Loenen a/d Vecht

Zaal open om 19.30 uur
Start om 19.45 uur