Photofacts: diverse fototips

10 Tips voor het fotograferen van eten
Elke dag ben je er al snel een paar uur mee bezig; eten. Daarbij komt er regelmatig veel moois op je bord voorbij, lekker om op te eten, maar ook leuk om te zien. Een geschikt onderwerp voor foto’s dus. Met deze tien tips maak jij ook professionele foto’s van het lekkerste eten.

10 tips voor betere architectuurfotografie
Stadsdelen afzoeken totdat je het juist gebouw gevonden hebt, rare vormen, harde metalen en al dat lijnenspel in één foto weten te plaatsen. Het moet je ding maar zijn. In dit artikel neem ik jullie mee in de wereld van architectuurfotografie en geef ik 10 uitgebreide tips mee voor het fotograferen van gebouwen.

10 tips voor het fotograferen van de maan
De maan is een typisch voorbeeld van een object dat bijna elke fotograaf wel eens probeert vast te leggen. Het is gelukkig ook helemaal niet zo moeilijk als het misschien op het eerste gezicht lijkt. In dit artikel een aantal tips om mooie foto’s van de maan te maken!

10 tips voor het fotograferen van vuurwerk
Je hebt maar een paar keer per jaar de kans om vuurwerk vast te leggen, dus als je dit gaat doen moet het natuurlijk wel in één keer goed zijn! In dit artikel daarom tien tips om prachtige vuurwerkfoto’s te maken.

10 tips voor concertfotografie
Nu steeds meer mensen een digitale spiegelreflexcamera aanschaffen, groeit ook de interesse voor concertfotografie. In de praktijk blijkt het fotograferen tijdens een concert nog niet de makkelijkste taak. In dit artikel 10 tips (plus één bonustip) voor de beginnende popfotograaf!

10 tips voor betere landschapsfoto’s
Het maken van een mooie foto van een landschap is nog niet zo gemakkelijk, naast een goede blik, de juiste apparatuur en voorbereiding vergt het ook geduld en timing. In dit artikel 10 tips voor betere landschapsfoto’s